четвъртък, юни 28, 2012

Ммммм

Здравейте, Вчера бях с малчуганите на село ... и докато някой почиваха след игрите, аз се развихрих... малините зреят и ето резултата:
дано Ви харесат. Включвам ги в Плодовото предизвикателство на Елшите

четвъртък, юни 21, 2012

Плодчета 2 / Frutties 2

Ето го и продължението: пак за Елшите и юнското им плодово предизвикателство Малко сладичко за началоо - за загрявка де - и сега е ред на киселкото - като за разхлаждане :) Много се чудех къде да се включа дали в хартиените или бижутата..? В крайна сметка отива при бижутата - нищо че са хартиени :) Моля да ме извините, че повтарям снимка от предишната публикация, но исках да покажа как стоят :)

Плодчетата / Frutties

Здравейте, Покрай хубавото топло (ужасно горещо) време не се свъртам много на едно място. Но все пак... Преди няколко дни разглеждах родните предизвикателства и попаднах на юнското на Елшите. Та за него направих тази картичка - тя е и за едно сладко момиченце, приятелка на сина ми :) И така... следва продължение :)

четвъртък, юни 07, 2012

Рожденденско 3

Ето и последната от нас за вас:) И тук ще споделя за едната идейка, дето имах: Нашият батко имаше рожден ден и разбира се помагаше за тортата... но смешката беше помощта на малкия (1,5г.) Правихме бисквитена торта и трябваше да начупим бисквитките... Баткото и аз чупим, той отхапва... и плуе парченцето в общата купа :) ....

Рожденденско 2

Ето и още

Рожденденско :)

Малко импровизирано, мъничко и късно, но все пак и ние ще се включим ... Честит празник на Наско и Вили или на двамасмама Имах идея да пусна част от приготовленита ни за рождения ден на Марин, но изглежда всички мои снимащи уреди са решили, че им е време за отпуск :( Няма значение... ще ви позравим с нещо специално създадено за вашия празник. Пожелавам ви да продължавате да ни радвате със страхотните идеики, както до сега... СТРАХОТНИ СТЕ Така сега малко за картичката - понеже сме на почивка и не носим нищичко за картичкофуриистване :) днес минах през една книжарничка, взех малко цветен картон, една брошурка и тортичка направихме от мидички :) Малко кръц оттук и леп от там и стана тч лкаквато стана ... като за пиратски ден рожден